PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Festival Canòlich Music presenta una imatge gràfica renovada per a la seva onzena edició

Estrena un nou disseny per continuar apropant l'esdeveniment als més joves

Per El Periòdic

La nova imatge del festival Canòlich Music de Sant Julià de Lòria.
La nova imatge del festival Canòlich Music de Sant Julià de Lòria. | Canòlich Music

El festival de música cristiana Canòlich Music, reconegut pel seu compromís amb la vivència de la fe, la música i la cultura, es prepara per encetar l'onzena edició amb una imatge gràfica renovada i actualitzada. Coincidint amb el mes de Canòlich, els organitzadors estan il·lusionats per presentar una estètica visual nova que reflecteix l'evolució de l'esdeveniment al llarg dels anys.

Amb un disseny fresc i contemporani, la nova imatge gràfica del festival Canòlich Music encarna l'essència vibrant i dinàmica de l'esdeveniment. El nou logotip, que uneix les lletres "c" i "m" en forma de cub en perspectiva, simbolitza "la casa del Canòlich Music" on tothom cap i ningú es queda enrere, en resposta a la crida del Papa Francesc a una Església Sinodal.

Des dels seus inicis el novembre de l'any 2013, el Canòlich Music s'ha destacat per oferir una experiència única i diversa als seus participants. Amb aquesta nova imatge gràfica, el festival reafirma el seu compromís d'innovar i sorprendre la seva audiència, mantenint sempre l'esperit original i autèntic que el caracteritza.

Per la seva part, el rector de la parròquia de Sant Julià de Lòria, Pepe Chisvert ha explicat que "estem emocionats de presentar la nostra nova imatge gràfica a l'onzena edició del Festival Canòlich Music". Chisvert destaca que aquesta actualització reflecteix el desig de continuar creixent i adaptant-se a les expectatives dels joves, sense perdre l'essència de les primeres edicions.

Amb aquest canvi, els organitzadors esperen donar una renovada benvinguda als aficionats a la música en valors en aquesta nova etapa, convidant a tothom a gaudir d'una experiència inoblidable plena de bons moments, música, companyonia i fe.

Properes Novetats / En les pròximes setmanes es presentarà la nova pàgina web i el cartell amb els artistes que participaran en l'onzena edició, que el Consell de Joves del CM està ultimant. Per estar al corrent de les últimes actualitzacions i obtenir més informació sobre el Festival Canòlich Music pots visitar la pàgina web del festival.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT