PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'FC Andorra i el VPC desmenteixen el pagament de 8.000 euros

Han apuntat que tan bon punt s’arribi a un acord definitiu informaran degudament als aficionats i mitjans

Per El Periòdic

Imatge de l'Estadi Nacional.
Imatge de l'Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L'FC Andorra i el VPC han emès un comunicat desmentint el pagament mensual de 8.000 euros al club de rugbi perquè el futbol continuï fent servir l'Estadi Nacional, informació que ha publicat aquest matí un mitjà del país. "Des del club volem manifestar que el club segueix treballant per solucionar la problemàtica en relació a les instal·lacions on disputar els partits del primer equip la temporada que ve. L'FC Andorra manté una comunicació fluida des de fa setmanes amb totes les entitats implicades per tal de trobar una solució que satisfaci a totes les parts", han esmentat al respecte des de l'entitat futbolística. En darrer lloc, han apuntat que tan bon punt s’arribi a un acord definitiu, des del club s'informarà degudament als aficionats i mitjans.

Per la seva part, des del conjunt de l'oval han esmentat que "avui dia i com hem fet fins ara, seguim en comunicació amb totes les parts implicades per tal de trobar una solució a la problemàtica. Això sí, però, desmentim fermament que existeixi un acord que impliqui cap mena de compensació econòmica per part de l'FC Andorra a la nostra entitat". "La nostra voluntat sempre ha sigut i serà vetllar pels interessos esportius del nostre club tenint en compte els interessos esportius del país", han finalitzat.

Per la seva part, la ministra Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ha indicat que «la qüestió al voltant de l’estadi i el canvi de gespa s’està tractant per part del Govern amb totes les entitats concernides». També ha assenyalat que ja fa una setmana que hi ha «una voluntat manifesta per part de totes les parts d’arribar a una entesa». Això sí, ha destacat que en cap cas s’ha parlat de cap tipus de compensació econòmica. «Quan s’hagi arribat a un acord es comunicarà i la previsió és poder fer-ho en format de roda de premsa conjunta», ha completat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT