PUBLICITAT

Ordino

Grandvalira Resorts espera 180.000 visitants en una temporada d'estiu 'de consolidació'

La inversió d'enguany és entorn un milió d'euros, centrada en millores i revisions de les instal·lacions

Per Arnau Ojeda Garcia

El director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramon Moreno; el director d'Ordino Arcalís, Israel Ramonet, i el director de Pal i Arinsal, Josep Marticella, a la presentació d'avui.
El director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramon Moreno; el director d'Ordino Arcalís, Israel Ramonet, i el director de Pal i Arinsal, Josep Marticella, a la presentació d'avui. | ANA/ C.G

Grandvalira Resorts ha presentat aquest matí l'oferta de la seva temporada d'estiu, sota l'objectiu de rebre un total de 180.000 visitants, una xifra similar a la de l'any passat. L’objectiu principal d’aquest estiu és consolidar les activitats i ofertes ja existents: “És un estiu de consolidació, tenim una oferta molt consolidada i hem de millorar el que tenim”, ha afirmat el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramón Moreno.

La inversió d’enguany és d’aproximadament el milió d’euros, tot i que, segons explica Moreno, “no està tan centrada en l'estiu, sinó en revisions d'instal·lacions i millores que ajudin a la consolidació”. Així i tot, el director general ha deixat clar que la temporada important és la d'hivern, ja que l'estiu “representa un percentatge molt petit en la globalitat de Grandvalira Resorts, al voltant d'un 2-3%”.

Pel que fa a la zona d'Ordino Arcalís, el director Israel Ramonet ha explicat que la temporada iniciarà el 8 de juny i s'allargarà fins al 3 de novembre, tot i que es considera temporada alta entre el 22 de juny i el 15 de setembre, un marge de temps en què  estaran operatius els dos remuntadors. Com a novetats destaquen deu carregadors per a vehicles elèctrics a l'Hortell i l'enllaç del rellotge solar amb la zona de Sorteny.

En referència a l’estació de Pal-Arinsal, el director Josep Marticella ha apuntat que el circuit d'E-Bike de Grandvalira s’ampliarà, passant de 94 a 102 quilòmetres d'extensió. Dins d'aquesta destaquen els Campionats del Món Uci de BTT, la gran 'estrella' de la temporada d'estiu i els quals se celebraran del 26 d’agost a l’1 de setembre, esperant atreure més de 80.000 assistents. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT