PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Torres referma la cooperació turística amb Espanya i Colòmbia

El ministre ha mantingut diverses reunions en el marc de la 121a reunió del Consell Executiu d’ONU Turisme

Per El Periòdic

El ministre Jordi Torres al Consell Executiu d’ONU Turisme.
El ministre Jordi Torres al Consell Executiu d’ONU Turisme. | SFGA

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, s’ha desplaçat a Barcelona per assistir a la 121a reunió del Consell Executiu d’ONU Turisme, l’organisme internacional de les Nacions Unides centrat en aquest àmbit. L’esdeveniment, que va començar ahir amb la recepció oficial i que finalitza avui amb la sessió de treball, compta amb l’assistència d’alts càrrecs polítics de tot el món.

En aquest marc, Torres, qui ha assistit representant a Andorra com a país observador del Consell Executiu, ha mantingut diverses reunions per continuar reforçant la presència turística del Principat arreu, així com estrènyer llaços amb altres governs.

D’aquesta manera, el titular de la cartera de Turisme s’ha reunit amb el viceministre de Turisme de Colòmbia, Arturo Bravo, amb qui ha coincidit en la importància de refermar la cooperació bilateral entre els dos països, especialment per potenciar l’intercanvi d’experiències en turisme d’alta muntanya i d’informació pel que fa a la legislació i els instruments de gestió turística. A més, Torres i Bravo han compartit la rellevància del turisme gastronòmic i s’han instat a intercanviar bones pràctiques a l’hora de promocionar aquest tipus d’iniciatives, que Andorra impulsa a través de l’Andorra Taste i Colòmbia amb ‘Colombia a la Mesa’.

Posteriorment, el ministre s’ha trobat amb la nova secretària d’Estat de Turisme d’Espanya, Rosario Sánchez, la qual va ser nomenada en substitució de Rosana Morillo a principi de maig. En aquesta primera reunió, Torres i Sánchez han evidenciat la bona relació existent entre els dos països en l’àmbit turístic i han mostrat la voluntat comú de cooperar i compartir sinergies.

En el marc del Consell Executiu, Jordi Torres també ha pogut conversar, entre d’altres, amb el secretari general d’ONU Turisme, Zurab Pololikashvili; amb el ministre d’Indústria i Turisme d’Espanya, Jordi Hereu, o amb l’alcalde de la ciutat de Barcelona, Jaume Collboni.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT