PUBLICITAT

El campionat de dansa d'Escaldes s'internacionalitza

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El campionat de dansa organitzat pel Gimnàs Fit amb la col·laboració del Comú d'Escaldes- Engordany i Illa Carlemany arriba enguany a la seva quarta edició amb la novetat de dues escoles de fora d'Andorra, informa l'Agència Andorrana de Notícies. Segons el responsable del gimnàs, Dama Hernández, una escola de Barcelona participarà al campionat amb tres grups i una altra de Tarragona en portarà dos. Serà, per tant, la primera vegada que l'esdeveniment comptarà amb representació més enllà dels ballarins del Principat. La competició tindrà lloc el 24 de març, una quarantena de joves prendran part en una batalla de ball a Illa Carlemany per promocionar la cita. Aquesta vocació d'obrir horitzons es vol mantenir i reforçar de cara a l'any vinent, amb una major col·laboració amb les escoles de fora. El nombre de participants es manté amb 240 inscrits, xifra similar a la del 2011, i competiran en categories alevins, infantil, júnior, open, open individual i professional. H

Així mateix, el campionat té un vessant professional pel que fa a la logística, però no pel que fa a la tècnica o estil de ball, ja que està obert a diferents estils com el hip hop, el jazz, contemporani o dancing i el jurat valorarà les actuacions en el seu conjunt, com ha destacat Hernández.

Per promocionar i donar a conèixer l'esdeveniment, una quarantena de ballarins protagonitzaran una batalla de ball aquest dissabte 17 de març a les 18.30 hores a Illa Carlemany. Els participants faran lluites per grups i acabaran amb una gran improvisació d'estil lliure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT