PUBLICITAT

El PLA es reuneix demà per discutir la dissolució

  • Les discrepàncies al si de la formació continuen com fa uns mesos
I. A.
ESCALDES-ENGORDANY

L'executiva del Partit Liberal es reuneix demà al vespre per decidir sobre una eventual dissolució de la formació per donar pas a un partit més gran integrat per liberals, centristes i independents.

El debat intern del PLA sobre la conveniència de dissoldre o no el partit ha estat un dels punts calents del procés de Coalició Reformista per passar de ser una marca electoral a una formació política estructurada. Ara bé, perquè CR es pugui consolidar i el futur Partit Reformista d'Andorra (PRA) pugui tirar endavant, primer cal passar la dissolució del PLA.

A hores d'ara les posicions a les files liberals continuen aproximadament com fa uns mesos, amb les mateixes predisposicions i les mateixes reticències. A Andorra la Vella és on hi ha el sector més crític amb la dissolució del PLA i a les parròquies de Canillo, Ordino i la Massana són nombroses les veus que no veuen del tot clar la integració en un partit unitari. Unió Laurediana i Independents d'Ordino volen conservar la seva identitat pròpia al si de la formació. Amb aquests interrogants damunt la taula el PLA es reuneix demà.

 

 Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT