PUBLICITAT

Surt a licitació el projecte de la piscina coberta

  • Les empreses interessades podran presentar la proposta fins al 30 de setembre
  • La instal.lació serà al costat de l'actual piscina i inclourà sales de manteniment i ioga
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

Periodic
L'actual piscina descoberta de la Seu. Foto: EL PERIÒDIC

Aquesta setmana ha sortit a licitació el concurs per a la construcció de la futura piscina coberta municipal de la Seu d'Urgell. Dilluns passat al vespre es va aprovar el plec de clàusules administratives i de característiques tècniques de la infraestructura. Les empreses interessades podran presentar la seva proposta econòmica, de gestió i d'edificació, fins al 30 de setembre vinent.

La licitació es fa a través de la societat municipal parc del Segre, ja que és qui ha rebut la subvenció finalista de 900.000 euros que serveix de base per tirar endavant el projecte. Aquests diners provenen del pla de tecnificació promogut per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Tanmateix, el pressupost total serà d'uns dos milions d'euros. Per això, l'empresa adjudicatària pagarà una part de la inversió i a canvi rebrà la concessió de la gestió durant els primers anys de funcionament. Tot i això, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu, Lluís Biosca, ha subratllat que entre els criteris que decidiran l'adjudicació es puntuarà especialment "l'oferta que contempli menys anys de concessió", així com "el pressupost més ajustat i les propostes complementàries per fomentar l'ús de l'equipament per part dels veïns".

ESTÀNDARDS
La piscina coberta de la Seu seguirà els estàndards de la fitxa PCO2, un dels tres models que segueix la Generalitat. Així, constarà d'una piscina principal de 25 metres de llarg i 12,5 d'ample, juntament amb un vas complementari de 12 metres de llarg per a activitats lúdiques o de recuperació, una zona de fitness i musculació, una sala de ioga i relaxació i vestidors.

Per tant, tindrà les característiques que tenen les piscines municipals de capitals comarcals semblants a la Seu, com són les de Puigcerdà i Berga. A més a més, la concessionària tindrà l'opció d'incloure en la gestió les pistes municipals de tennis i pàdel.

L'espai on es construirà ja està decidit i serà al sector SUD-3. Concretament, a la banda sud de l'actual piscina descoberta. La instal.lació ocuparà una part del terreny de les pistes de tennis. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT