PUBLICITAT

Bon inici dels paquets turístics de Coll de Nargó

I. C.
LA SEU D'URGELL

L'alcalde de Coll de Nargó, Benito Fité, ha fet una valoració molt positiva de l'acceptació dels paquets turístics que va començar a oferir als visitants el mes de desembre passat. El municipi alturgellenc dóna l'opció, des de fa aproximadament mig any, d'accedir a tots els recursos turístics amb un sol tiquet i en un dia.

L'oferta promocional inclou la visita al Museu dels Dinosaures, el jaciment paleontològic Mirador del Cretaci, l'església romànica de Sant Climent, el Museu dels Raiers, a més del dinar en un dels tres restaurants de la vila. A l'estiu, els usuaris també poden gaudir de la piscina municipal.

Segons va indicar Benito Fité, "l'objectiu és atraure el turisme familiar, que, de fet, és el principal sol.licitant". El preu total del paquet turístic és de 19 euros per persona, que es redueix a només 13 euros per als posseïdors del carnet del Club Super 3. Les visites, que són totes guiades, s'han de reservar amb antelació al telèfon 973 38 30 48.

Aquesta proposta vol ser un pas més cap a la consolidació de l'oferta turística de Coll de Nargó, que gira entorn dels dinosaures i el romànic. Amb relació a l'oferta paleontològica, Fité va remarcar que les obres del centre Dinosfera avancen "a bon ritme".

De moment, ja s'han dut a terme les tasques d'excavació i a partir de la setmana vinent començarà a alçar-se els fonaments. Serà un espai de més de 500 metres quadrats que permetrà la divulgació i estudi del valuós patrimoni paleontològic del municipi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT