PUBLICITAT

La Festa Major s'acomiada al ritme de Celtas Cortos

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
El cantant de la banda, Jesús Cifuentes, en el concert a Encamp per la revetlla de Sant Joan del 2010 Foto: ISABEL DRETS

La veterana banda de Valladolid van ser els escollits per posar el punt i final a la Festa Major de Sant Julià de Lòria. Després d'altres plats forts com les actuacions de La Pegatina o Strombers, Celtas Cortos va celebrar el seu 25è aniversari amb el públic lauredià. La plaça de la Germandat va ser l'escenari on es van poder escoltar temes mítics de la banda com Cuéntame un cuento, així com cançons més actuals. No és la primera vegada que Celtas Cortos actua al Principat, sinó que ja ho ha fet en altres ocasions a Ordino o Encamp. La gira d'aquest estiu commemora els 25 anys de la banda i passarà per una vintena de ciutats del país veí. «No hem deixat d'adaptar-nos als nous temps», va explicar el mànager de la banda, Eduard Pérez en unes declaracions a Efe.

Celtas Cortos estan convençuts que aquesta és una de les claus del seu èxit, que els ha permès llançar al mercat 17 àlbums des dels seus inicis el 1988. L'última, ballada, però, va anar a càrrec de La Salseta del Poble Sec, una banda llegendària que va oferir un repertori musical apte per a un públic molt divers. Es tancava així una setmana intensa d'actes de Festa Major.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT