PUBLICITAT

El Trivium rebaixa el seu pressupost més d'un 50% disminuint el personal i les hores lectives

  • El Comú de Sant Julià de Lòria ha decidit reestructurar l'Espai Lauredià d'Arts Escèniques Trivium per garantir-ne la seva continuïtat
09082012_trivium2
La consellera de Cultura de Sant Julià de Lòria, Maria Servat, el cònsol menor, Manel Torrentallé, i el director de Cultura , Jordi Gonzàlez de Alaiza, durant la presentació de la reestructuració del Trivium. Foto: ANA / N.M.
El Comú de Sant Julià de Lòria ha decidit reestructurar l'Espai Lauredià d'Arts Escèniques Trivium per garantir-ne la seva continuïtat. La consellera de Cultura, Maria Servat, ha informat que s'ha optat per reduir el nombre de professors, de nou a sis i rebaixar també les hores de classe. D'aquesta manera es podran reduir també les quotes que paguen els alumnes, i així s'espera poder captar més inscrits i fer més rendible el projecte. Com a novetat, també es permetrà que els alumnes s'apuntin a una sola disciplina i que no estiguin obligats a fer alhora teatre, música i dansa com fins ara. Amb totes aquestes modificacions la consellera calcula que el pressupost es podrà reduir dels 263.000 euros fins als 116.000.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT