PUBLICITAT

El Raonador amplia horari per l'augment del 30% de les consultes

  • Rodríguez reconeix que han notat que la gent està «més apurada»
EL PERIÒDIC
ANDORRA AL VELLA

Periodic
Rodríguez, al seu despatx Foto: TONY LARA

El Raonador del Ciutadà ha decidit ampliar el seu horari d'atenció al públic a partir del proper dilluns 5 de novembre, de manera que atendrà de les 8 a les 15.30 hores ininterrompudament. Aquesta ampliació de la jornada es deu a l'increment de les consultes que ha rebut la institució, que al llarg d'aquest any ha estat del 30% més que en el mateix període de l'any passat. De fet, de moment s'han atès un total de 270 casos, i ja gairebé un miler de consultes, tal i com va explicar el propi raonador, Josep Rodríguez.

L'ampliació horària –a partir d'ara s'atendrà més d'hora al matí i més tard a la tarda–, també es fa pensant en els treballadors que es troben amb més problemes per demanar permís per sortir de la feina i anar a fer una consulta al raonador. En qualsevol cas, però, la institució recorda que també atén demandes per internet.

A més, l'increment de consultes ha estat notable en el que va d'any, i per això Rodríguez vol poder dedicar-se més als expedients i consultes que ha de resoldre. En el que va d'any les consultes el raonador calcula que s'han incrementat un 30% respecte al mateix període de l'any passat.

MÉS EXPEDIENTS / Pel que fa als expedients, també han patit un increment significatiu, i és que en el que va d'any ja se n'han tractat 270, mentre que en tot el 2011 se'n van atendre 249 i al 2010 en van ser 216. Segons Rodríguez l'increment dels expedients es dóna en diversos àmbits, tant social com administratiu, econòmic i d'altres, va recollir l'ANA.

El que sí que ha detectat entre els usuaris és que «la gent està més apurada», i que no poden mantenir el ritme i ho passen malament per arribar a final de mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT