PUBLICITAT

El PS ha mantingut trobades informals amb AD800

  • Salazar diu que «sí hi ha hagut retallades» i que cal diàleg
L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Judith Salazar i David Borràs en la roda de premsa, ahir. Foto: ANA / mARTA TORT

«Han estat trobades de caire informal», així confirmava el portaveu d'AD800, Manel Montoro, l'existència d'un inici de diàleg amb el Partit Socidemòcrata abans de la manifestació del 21 d'octubre.

La primera secretària del PS, Judith Salazar, va anunciar ahir que els socialdemòcrates ja havien iniciat «un apropament» amb AD800 «abans de la manifestació», ara bé, «encara no sabem fins a quin punt som convergents». Salazar va voler deixar clar que el partit no es va posicionar en relació a la manifestació perquè no la volien polititzar, i que els membres que hi van participar ho van fer «a títol personal».

Montoro va explicar que la primera trobada havia estat «per les signatures de la CASS», i que la segona «va ser un apropament informal per establir un diàleg i veure si hi ha algunes postures en comú». El portaveu de la plataforma va posar èmfasi en el fet que «AD800 no es tanca ni es tancarà a cap partit polític interessat en la participació i en escoltar la ciutadania».

Pel que fa a les valoracions fetes el passat dilluns per DA, des del PS consideren que Carles Torralba hauria de «matisar o explicar» que significa per ell el «concepte retallades», ja que «nosaltres considerem que sí que n'hi ha hagut». Salazar va insistir en el fet que a la manifestació hi van assistir «mig miler de persones» i que «aquesta gent s'ha d'escoltar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT