PUBLICITAT

Armengol coincideix amb Viladomat en què el sector de la neu hauria de rebre més suport

  • El president suplent del grup parlamentari demòcrata ha afirmat que el mal costum del país fa que quan alguna cosa funciona "anem a munyir la vaca" i que "s'ha agredit el sector de la neu a nivell d'impostos comunals, de radicació, etc"
24102012_dani armengol
El president suplent del grup parlamentari demòcrata, Daniel Armengol. Foto: ANA
El president suplent del grup parlamentari demòcrata, Daniel Armengol, creu que el sector de la neu hauria de rebre més suport. Armengol ha fet aquestes declaracions al programa Ara i Aquí de RNA, en una entrevista en la que ha valorat la decisió del soci majoritari de Saetde, Joan Viladomat, de reclamar a Ski Andorra els diners que li corresponen provinents de l'esquí escolar. En aquest sentit, Armengol ha afirmat que el mal costum del país fa que quan alguna cosa funciona 'anem a munyir la vaca' més del que es pot, i que en aquest sentit, tant se 'l'ha agredit a nivell d'impostos comunals, de radicació, etc' que Viladomat ha considerat que en lloc d''agredir tant al sector de la neu' se l'hauria d'ajudar més.
Daniel Armengol ha manifestat que està 'totalment d'acord' amb l'opinió de Joan Viladomat respecte a què s'ha d'ajudar més al sector de la neu, tot i que ha reconegut que és una qüestió complicada perquè no totes les estacions tenen la mateixa tipologia. Pel que fa a les mesures que es podrien aplicar, Armengol ha apuntat a beneficis fiscals, tarifes privilegiades de la llum, o ajudes d'Andorra Turisme a la promoció exterior, entre altres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT