PUBLICITAT

La Guàrdia Civil intervé 27.300 euros a la duana de la Farga de Moles

  • Els fets van passar a les tres de la tarda durant la inspecció a un Nissan Qashqai, ocupat per dues persones, que van declarar que portaven 9.000 euros cadascuna
24102012_duana1
 Foto:ARXIU ANA
La Guàrdia Civil va intervenir aquest dimarts 27.300 euros a un veí de Sant Cugat del Vallès que es disposava a abandonar Andorra en direcció Espanya per la duana de la Farga de Moles. Els fets van passar a les tres de la tarda durant la inspecció a un Nissan Qashqai, ocupat per dues persones, que van declarar que portaven 9.000 euros cadascuna.
Els dos ocupants del vehicle, a l'interior de les dependències de l'Agència Tributària, van declarar que portaven la mateixa quantitat, motiu pel qual els agents els van registrar minuciosament. Finalment, es van trobar 28.300 euros a les butxaques dels pantalons del conductor i al forat de la roda de recanvi. Els ocupants van reconèixer que la quantitat era d'un d'ells.

L'infractor, J.C.A.M., de 57 anys i veí de Sant Cugat del Vallès, va continuar el viatge amb mil euros en concepte de mínim de supervivència. La resta dels diners van quedar a disposició de la Comissió de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya. A més, els agents van aixecar acta per una infracció a la normativa sobre el blanqueig de capitals.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT