PUBLICITAT

A punt una nova torre de telecomunicacions a Sarroca

  • Governació destina 395.000 euros a l'accés a internet i telefonia
I. C.
LA SEU D'URGELL

El Departament català de Governació està impulsant una nova torre de telecomunicacions al Pui de Fa, a

Sarroca de Bellera. Les obres tindran una durada màxima prevista de dos mesos i suposaran la inversió de de prop de 400.000 euros, que permetran dotar de servei de telefonia mòbil, TDT i Internet de banda ampla els pobles de la Vall de Manyanet, la major part dels quals no reben aquests serveis o bé els reben amb precarietat.

Aquesta inversió s'afegeix als 168.000 euros que ja s'han invertit en la millora i ampliació de serveis de telefonia i Internet de banda ampla a la torre de telecomunicacions de Xerallo, també al municipi de

Sarroca de Bellera. El Departament de Governació i Administracions Públiques té previst licitar la construcció al Pallars Jussà de dues torres més, a Llimiana i a Sant Esteve de la Sarga, tan bon punt els ajuntaments respectius hagin finalitzat les tramitacions administratives corresponents.

'CONNECTA'
Aquestes actuacions formen part del pla Catalunya Connecta, que preveu dotar de cobertura de telefonia mòbil, TDT i Internet de banda ampla tots els nuclis de població de més de 50 habitants i tots els polígons industrials de Catalu- nya. A les comarques pirinenques aquest compromís del Govern s'estén als petits nuclis amb més de deu habitants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT