PUBLICITAT

L'acusada d'apunyalar el xicot diu que va ser accidental

  • El noi assegura que li va clavar el ganivet intencionadament
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
La noia declara molt afectada a l'Audiència de Lleida, ahir Foto: ACN / LAURA CORTÉS

l'acusada d'apunyalar la seva parella en ple carrer al Pla de Sant Tirs, nucli pertanyent al municipi de la Ribera d'Urgellet (Alt Urgell), diu que ho va fer accidentalment.

Durant la seva declaració, al judici celebrat ahir a l'Audiència de Lleida, la noia va explicar que van discutir i que ella va agafar un ganivet per punxar-li les rodes del cotxe però que van començar a forcejar, ell va caure sobre d'ella i va començar a sagnar. «Va ser quan em vaig adonar que l'havia apunyalat, però no li vaig clavar a propòsit», va dir. El noi, en canvi, va assegurar que ella se li va acostar amb el ganivet i li va clavar i que, més tard, va intentar tornar-lo a apunyalar i el va amenaçar de mort.

Els fets van passar el 22 de juliol del 2009 arran d'una discussió de parella. Tots dos van reconèixer que no era la primera vegada que discutien i ella va explicar que una vegada ell la va agafar pel coll i la va bufetejar.

També durant el judici a al'Audiència de Lleida, l'advocada de la noia va acusar per la seva banda el noi per un delicte de lesions perquè durant la baralla en què ell va resultar ferit per arma blanca, ell, segons la declaració de la noia, la va pegar a diversos llocs del cos, com ara a la cara, els braços i les cames, informa l'ACN.

arribar a casa / El noi, en canvi, va declarat que ell no la va agredir i que va ser, quan ell arribava a casa que ella se li va acostar corrents quan encara eren al carrer i li va clavar el ganivet, primer per davant, i després creu que per darrera, ja que tenia una altra ganivetada a l'esquena, tot i que ell no s'havia adonat, va admetre. Segons van explicat, van anar llavors a casa d'una veïna amiga seva que va trucar a la Policia i a una ambulància.

cuina de la veïna / Mentre esperaven els serveis mèdics, segons el noi, l'acusada va anar cap a la cuina de la veïna i va agafar un altre ganivet. Ell assegura que va ser llavors l'únic moment en què ell li va donar un cop per fer-li caure el ganivet perquè, segons va indicar, ella va dir: «Jo aniré a la presó però tu estaràs mort». La veïna, que també va declarar, va confirmat que ella va dir que el volia «rematar» però va manifestar que ho va dir perquè «no estava bé» ja que per una altra banda, «se la veia molt preocupada per ell» i va ser la noia qui li va dir que demanés una ambulància.

vuit anys de presó / La fiscalia acusa la noia d'homicidi en grau de temptativa i demana per a ella vuit anys de presó. La seva defensa, en canvi, demana que l'agressió sigui considerada com un delicte de lesions. Per aquest concepte, la noia li va pagar ahir al noi 2.400 euros.

L'acusada, va declarar ahir al matí estar molt afectada pels fets i va negar en tot moment que tingués cap intenció de matar a la seva parella. «Només volia rebentar-li les rodes del cotxe per fotre'l», va assegurar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT