Aguareles torna a pujar al podi a la Copa de França

• L'andorrà acaba segon a Alpe d'Huez i frega el triomf
ESCALDES-ENGORDANY

Carlitos Aguareles va repetir ahir a Alpe d'Huez el podi en la Copa de França a l'SFR freeskiing, després del que va assolir a Val Thorens fa uns dies, però en aquesta ocasió amb una segona posició. El jove andorrà, que competia en la categoria kid, va tenir fins i tot opcions de guanyar.

En els entrenaments molts corredors van optar pel salt gran de 22 metres de pla, fent una volada total de casi 30 metres, però el vent va anar pujant i la gran majoria va canviar d'opció i va passar a saltar el mitjà, de 17 metres de pla. La visibilitat també era molt limitada i Aguareles es va trobar bé des del principi, fent un Flat spin 900º Safety amb molt bona execució, estil i amplitud, volant gran part de la recepció que el va situar segon després del segon salt.

El francès Theo Collomb Patton liderava la prova amb un Switch Cork 1080º mute grab i en l'últim salt el francès va fer un doble cork 1080 sense bona recepció i Aguareles va provar un doble cork 1260º safety amb bona recepció, però posant una mà al terra, cosa que l'ha impedit guanyar. «Ha sigut una llàstima», va assenyalar el tècnic Guy Diaz, «perquè sense la mà hauria pogut pujar a dalt de podi».

El tercer a la classificació va ser el suís Isaac Simhon amb un Cork 1260º de reverse tail.