PUBLICITAT

El Carles Sabater vol promocionar el jove talent musical en català

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: CENTRE DE LA CULTURA CATALANA

El Premi Carles Sabater ja ha arribat a la 13a edició i continua amb la voluntat de promocionar el jove talent musical en català alhora que vol contribuir a normalitzar l'ús de la llengua en aquest àmbit, segons va informar l'ANA. Fa dos anys, el Centre de la Cultura Catalana va arribar a un acord amb el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra que col·labora en la difusió i l'organització. En aquesta edició s'espera arribar a una participació similar a la de l'any passat, quan es van rebre 83 maquetes, la xifra més alta de totes les edicions.

El premi és obert a tots els intèrprets i a tots els estils musicals i s'hi podran presentar fins a un màxim de tres cançons, en català. Els temes musicals i la lletra de les cançons hauran d'estar lliures de tot compromís editorial i així mateix, els participants hauran d'estar lliures de tot compromís discogràfic, tenint en compte que no hagin publicat més d'un àlbum amb el nom artístic amb el qual es presenten. Participaran en el premi únicament les maquetes rebudes abans del dia 1 de juny del 2013.

El primer premi a la millor cançó en català està dotat amb 2.000 euros, i el segon, amb 1.000. A més, els guanyadors participaran en un concert del festival Colors de Música.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT