PUBLICITAT

MToB nega haver guanyat diners amb l'esdeveniment

  • L'organització dubta de si tornar a Andorra per les «difamacions»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto de l'esdeveniment que MToB va organitzar a l'Andorra Park Hotel. Foto: EL PERIÒDIC

la festa solidària inspirada en l'estil de vida de la sèrie Sexe a Nova York que va tenir lloc a Andorra fa un parell de setmanes ha aixecat polèmica. La creadora d'aquests esdeveniments, Miriam Fernández, va afirmar ahir que les informacions difoses per un mitjà de comunicació del país, en les quals «se m'acusa d'haver guanyat diners amb aquesta festa, són falses» i que la seva advocada, Eva Pujol, està treballant en el cas per «difamacions».

L'organització es va comprometre inicialment a entregar un mínim de 1.500 euros a la Gavernera, «abans de saber l'èxit que tindria la festa», com també es va comprometre a fer entrega del 50% dels diners recollits amb les entrades. Van assistir a la festa 174 dones, tenint en compte que «el sopar va costar 22 euros, els destinats a la Gavernera per entrada eren 18 euros», és a dir, un total de 3.132 euros. Fernández va explicar que encara estan pendents de rebre els diners d'una entitat bancària del Principat per completar aquesta xifra, però que es va fer entrega d'un «xec de 2.400 euros, precisament per no crear mals entesos i que ningú pensés que ens havíem quedat els diners», i va afegir que «en cap cas hem recollit 22.000 euros».

La creadora de l'acte va voler deixar clar que «no és va enganyar a ningú, tothom qui va venir a la festa sabia de què es tractava». Fernández va afegir què després de les acusacions «sense fonament», no creu que MToB torni a organitzar una festa al Principat.

BENEFICIS / El contingut d'aquest esdeveniment «pot agradar més o menys» ara bé, tal i com va dir Fernández, «el que no es pot posar en dubte és que va beneficiar a Andorra». En aquest sentit, Fernández va destacar que tant els patrocinadors com comerciants, perruqueries, salons de bellesa, etc. «van estar encantats amb la festa, van tenir molta feina i ens han felicitat». A més, «les dones que van venir de València, Madrid i Barcelona, i russes que viuen a Espanya, unes 25 persones, van aprofitar per fer compres», d'altres, van venir amb els marits o les famílies que «també van sopar en restaurants del Principat». Fernández també va destacar la difusió del país gràcies a la festa, per exemple, a través de la famosa bloguera internacional de moda, Mònica de Tomás, que hi va assistir.

L'objectiu de la festa era la dona, la moda, els premis i divertir-se. I, a més, l'objectiu benèfic, tal i com es va anunciar a la presentació. Mc Donald's va entregar el passat 12 de desembre un xec de 2.645 euros a la Gavernera, la recaptació d'un dia als restaurants, i MToB n'ha aportat 2.400, a l'espera de poder donar el què manca. «Les difamacions no només m'han afectat a mi, afecten a tota la societat andorrana. No ho entenc, es llançar-se pedres a la teulada».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT