PUBLICITAT

Increment de l'oferta televisiva amb 8 nous canals de pagament

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Andorra Telecom posa en marxa avui vuit nous canals a SOM Televisió. Així ho va informar ahir la parapública en un comunicat en el que posa en relleu que set canals d'aquesta ampliació es podran veure a tots els paquets comercials de la plataforma.

Es tracta de sis canals en HD i dos en definició estàndard. Amb aquesta ampliació, SOM Televisió ofereix més de 170 canals i eleva l'oferta de canals en alta definició a 40. L'únic nou canal que no es podrà veure amb el paquet bàsic és Canal+ Golf HD que només estarà disponible amb el paquet Premium + Total i el Deporte Plus.

Els nous canals que es podran veure a partir d'avui són Canal+2 HD, Taquilla 2 HD, Fox Crime HD, Canal+ Golf HD, TV3 HD, TVE HD, Intereconomia, i Discovery Max.

El gener de l'any passat vuit nous canals van ampliat l'oferta de televisió a través de la fibra que Andorra Telecom ofereix als seus abonats. El més destacat va ser el canal temàtic esportiu Marca TV, que es va afegir al paquet de canals gratuïts.

El canal francès Arte en alta ressolució, Boing, Energy, Divinity, Nitro, Garage TV, Motors TV i Marca TV són els atres canals que es van per sintonitzar a Andorra amb aquella ampliació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT