PUBLICITAT

Suñé justifica l'ajornament del Pla estratègic

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, va explica ahir que la decisió d'ajornar la implantació del Pla estratègic de renovació i millora del sistema educatiu andorrà (Permsea) a primera ensenyança és per garantir-ne una bona consolidació. La ministra va argumentar que els sectors implicats han anat manifestant els problemes per adaptar-ho tot a temps per al proper curs, i que s'ha preferit endarrerir-ho i així assegurar un bon inici.

Així, l'any vinent es començarà a implantar el Permsea al primer curs de segona ensenyança, on ja està gairebé tot enllestit i es podrà iniciar amb bones condicions. A primera ensenyança, en canvi, després de les reunions amb els professors i assessors, es va decidir que es comenci a implantar, en el tercer cicle, a partir del curs 2014-2015. Després, progressivament, s'anirà baixant als cursos més petits.

Aquest nou calendari d'implantació no és una mala notícia per a la ministra d'educació, que considera que era la decisió que s'havia de prendre, vist que sinó «començava amb dificultats». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT