PUBLICITAT

Progrés lamenta que Batalla no rebutgi les retallades de la CCRTV

  • Acord unànime per a la neteja i manteniment d'horts i parcel·les
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
La façana de Catalunya Ràdio a Barcelona Foto: EL PERIÒDIC

El grup municipal de PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell va enviar ahir un comunicat en el que lamenta la negativa de l'alcalde, Albert Batalla, a expressar el rebuig als acomiadaments dels corresponsals de Catalunya Ràdio al Pirineu i a demanar-ne la suspensió immediata. «Com ja va passar fa algunes setmanes amb la supressió dels corresponsals de TV3, Batalla no es va sumar a la proposta», recorda el text.

El portaveu del grup de Progrés a l'Ajuntament, Òscar Ordeig, afirma que «una vegada més, els interessos de partit han passat per sobre els del Pirineu i la seva gent». Així, Progrés volia recordar que el cost econòmic d'aquests corresponsals és mínim i molt precari, ja que la gran majoria només rebien una petita compensació en funció de les notícies i no disposaven de massa infraestructura.

Progrés insisteix en «la necessitat de mantenir els corresponsals del territori, guanyant en proximitat, i no en cobrir la cobertura amb personal de les capitals».

Per últim, Ordeig lamenta que el Govern de CiU no ha tingut cap mena de sensibilitat amb la gent del Pirineu. Primer, amb la supressió de les oficines de la Generalitat i després, amb la supressió de les corresponsalies de TV3 i Catalunya Ràdio.

ACORD PER LA NETEJA D'HORTS / El plenari celebrat dilluns va aprovar per unanimitat la moció del grup municipal de PSC-Progrés per tal d'aturar l'augment del barraquisme i la falta de manteniment d'alguns horts i parcel·les de l'entorn de la Seu d'Urgell. La moció proposa treballar conjuntament amb regidors, tècnics i representants dels propietaris del horts per tal de consensuar les mesures a adoptar. També que el serveis tècnics municipals elaborin, en el termini de quatre mesos, una anàlisi tècnica sobre l'estat de conservació i manteniment dels horts i parcel·les de l'entorn. A partir d'aquí, caldrà fer un seguiment mensual, per part de la Junta de Govern Local, per valorar el resultat de les accions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT