PUBLICITAT

Alay i López lideraran el nou Partit Socialdemòcrata

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'exministre de Medi Ambient, Ordenament Territorial i Agricultura Vicenç Alay encapçala la candidatura del grup Fem PS al comitè executiu del partit. El qui va ser ministre durant la legislatura de Jaume Bartumeu serà, amb tota probabilitat, el futur president del Partit Socialdemòcrata, amb Pere López com a primer secretari i Rosa Gili com a secretària d'organització. Així ho va acordar Fem PS en una reunió celebrada dimarts passat a la nit. La candidatura del grup Fem PS al comitè executiu del partit, que s'ha de triar en el congrés extraordinari del proper dissabte 20 d'abril, estarà formada per Vicenç Alay com a candidat a president, Pere López com a primer secretari i Rosa Gili com a secretària d'organització. Amb tota probabilitat aquesta serà l'única candidatura que es presentarà al congrés, i per tant la guanyadora. El qui va ser ministre durant la legislatura de Bartumeu, Vicenç Alay, va explicar que després d'haver estat un temps apartat de la política, la proposta d'encapçalar el partit li va agradar perquè «penso que el PS ha jugat un paper important a Andorra i ho pot seguir fent».

Per la seva banda, Pere López, va destacar la importància de poder comptar amb una persona com Vicenç Alay al capdavant, i va assenyalar que és «una mostra de la pluralitat de la candidatura». A més, va ressaltar els valors progressistes i l'experiència d'Alay.

Tot i que López va assenyalar que «cal ser prudents» per si hi pogués haver una altra candidatura, sí que es va mostrar engrescat amb la nova etapa del partit. A més, va avançar que entre els candidats que es presentin com a vocals hi pot haver companys que no són del grup Fem PS i que també s'implicaran amb el partit.

Avui se sabrà si Jaume Bartumeu, Gerard Barcia i Sílvia Bonet abandonen el grup parlamentari socialdemòcrata, un cop acabi la sessió del Consell General d'aquesta tarda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT