PUBLICITAT

La cursa del Dia de l'Esport canvia d'itinerari

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
3a edició del Dia de l'Esport Foto: TONY LARA

La quarta cursa popular del Dia de l'Esport per a tothom se celebrarà el proper 12 de maig a les 11 hores, i modifica una mica el seu recorregut.

La sortida continuarà sent des del Centre Comercial illa Carlemany, però les obres del Camp del Consell han portat a traslladar l'arribada al Prat del Roure. Així, el recorregut curt seguirà sent de dos quilòmetres i el llarg de cinc, però segons va indicar el secretari d'Esports, Jordi Cerqueda, la dificultat del recorregut s'eleva una mica.

L'objectiu de la cursa popular del Dia de l'Esport per a tothom és conscienciar la població de la necessitat de fer esport i aconseguir que se sumi el màxim de gent de totes les edats. Tal com va assenyalar el secretari d'Esports, Jordi Cerqueda, aquesta és la que obre la temporada de curses.

Aquest any hi haurà dos recorreguts, un de dos quilòmetres i un de cinc, igual que en les anteriors edicions, però s'ha hagut de modificar una mica el traçat per traslladar l'arribada al Prat del Roure, a causa de les obres del Camp del Consell. Això suposa que el recorregut sigui una mica més difícil perquè hi haurà més pujades, i segons Cerqueda, farà la cursa una mica més interessant.

Les inscripcions es podran fer des d'ara i fins a l'1 de maig al Punt d'Informació d'illa Carlemany, al Casal de l'Esport o a través d'Internet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT