PUBLICITAT

El River va ara a pels 'play-off'

  • En unautènticpartidàsdeciditen elsúltimsinstants,el FordBurgos s'ha imposat74-68
20042013 BURGOS RIVER
En unautènticpartidàsdeciditen elsúltimsinstants,el FordBurgos s'ha imposat74-68alRiverAndorraper tancar lalliga regularcom a líderisegellarl'ascensdirecte. El partit s'ha decidit en els darrers cinc minuts i els jugadors del River estan conveçuts d'assolir l'ascens en els play-off.
 

El Ford Burgos ha consumat aquest divendres el seu ascens a la Lliga Endesa després d'imposar (76-68) al River Andorra en la darrera jornada de l'Adecco Or, un duel emocionant en què els locals van aconseguir la victòria, la tercera aquesta temporada sobre els andorrans, en un gran últim quart, que els va catapultar davant la seva afició a El Plantío al seu primer ascens a l'elit del bàsquet espanyol.

El Burgos va donar la volta a la classificació en l'última jornada de la fase regular per consumar l'ascens directe com a premi al campió. Els locals no van fallar davant el seu públic per igualar a punts al River (48) i quedar-se amb el primer lloc pel 'average' a favor.

Després d'imposar-se al partit d'anada ia la final de la Copa Príncep, el Burgos va tornar a sumar una victòria davant el River que val jugar l'any vinent a la Lliga Endesa, cosa que se'ls va escapar els dos darrers anys. En canvi, el River haurà de jugar el 'play-off' que decidirà l'altre bitllet a l'ACB i on s'enfrontarà al Leyma Natura Básquet Coruña en primera instància.

D'altra banda, no hi va haver canvis en la classificació de cara a entrar en uns llocs de 'play-offs' que tot i així van arribar oberts fins aquesta vint sisena jornada d'Adecco Or Les altres tres eliminatòries de primera ronda les jugaran: Breogán de Lugo -Càceres Patrimoni de la Humanitat, Palència Bàsquet-Força Lleida i Lucentum Alacant-LOBE Osca. Així les coses, el Knet s'enfrontarà al Club Ourense Bàsquet al 'play-out' per evitar el descens a l'Adecco Plata.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT