Andorra és castigada en els moments claus

• Perd 3-0 encaixant el primer al quart d'hora, el segon abans del descans i el tercer al minut 50
SOFIA

El ?9' búlgar i autor del 2-0, Petkov, perseguit per Walid, dissabte Foto: BFU

La selecció sub-21 que dirigeix Justo Ruiz va perdre el segon partit de la fase de classificació de l'Europeu 2013-2015 de la categoria amb un 3-0, un resultat massa abultat vist els mèrits dels dos equips.

Una vegada més el rival de la tricolor va marcar en els moments claus del partit. Andorra va saber aturar amb ordre i control l'alt ritme marcat pels locals en els primers minuts, que buscaven un gol ràpid que donés tranquil·litat. Bulgària, però, no va poder generar cap ocasió clara en el primer quart d'hora i quan s'estava entrant en una fase més relaxada de futbol, al minut 19, Todor Nedelev i va batre Vinardell.

No va canviar l'actitut de la selecció de Ruiz però quan s'ensumava el descans, superat el minut 45, va aparèixer Zhivko Petkov per controlar amb el pit i volejar lluny de l'abast del meta andorrà.

Bulgària tenia el partit ben encarrilat i en la segona part, als cinc minuts, una rematada de cap de Chochev va deixar el partit vist per sentència. Dimecres, tercer partit contra el mateix rival al Comunal.