PUBLICITAT

Els Esports d'Estiu d'Escaldes volen igualar els 2.800 inscrits de fa un any

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una activitat l'estiu passat Foto: TONY LARA

Les inscripcions per participar als Esports d'Estiu d'Escaldes-Engordany ja estan obertes. Aquest any la iniciativa arriba al seu 25è aniversari i compta amb el patrocini de MoraBanc. Els Esports d'Estiu són una alternativa esportiva i lúdica pel període de vacances escolars adreçada a infants i joves de 3 a 16 anys de tot el país, i s'espera igualar els 2.800 inscrits de la passada edició.

Els Esports d'Estiu començaran el proper 1 de juliol i finalitzaran el 6 de setembre. Fins demà les inscripcions estan destinades únicament als residents de la parròquia, i a partir del 6 de juny estan obertes a tothom. El preu per a la setmana d'activitats és de 41 euros, amb un plus de 30,75 euros amb el dinar. En aquest sentit, des del Comú van destacar que no s'ha augmentat el preu respecte a l'edició anterior en què es va assolir les 2.801 inscripcions, 2.613 de les quals van ser amb el servei de menjador. El Comú també va recordar que les famílies que no poden fer front al cost d'aquesta activitat es poden acollir al Reglament d'exempcions de caràcter social. L'any passat 45 famílies s'hi van adherir.

Seran més de 100 monitors de la parròquia els que vetllaran per tots els grups d'infants i joves. El Comú destina una partida de 300.000 euros per a aquesta activitat.

Per celebrar els 25 anys, s'han introduït algunes novetats com les setmanes temàtiques esportives, que neixen amb l'objectiu de donar a conèixer les activitats que ofereixen les federacions i clubs esportius del país i que els infants i joves puguin practicar l'esport de la mà d'esportistes federats de rugbi, volei, hoquei, tir amb arc o bàsquet. La vessant més lúdica dels Esports d'Estiu serà amb el taller de circ, de música, el taller de dj per als més grans o l'Esbart Santa Anna, a més del curs de primers auxilis de la Creu Roja.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT