PUBLICITAT

L'any de la consagració com a gran esdeveniment

  • El torneig que organitza el club Fudo-Shin aplega més de 500 participants amb cinc països en competició i gairebé duplica la xifra del 2012
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: CLUB FUDO SHIN

La tretzena edició de l'Open Internacional d'Escaldes-Engordany ha superat tota expectativa. L'entrada d'Andorra Turisme com a patrocinador ja garantia per avançat que superaria les xifres que es movien fins l'any passat, però realment les conclusions són més que positives.

503 participants i cinc països en competició significa que l'Open d'Escaldes ha superat tots els rècords de participació però és que gairebé ha duplicat la xifra del 2012, que rondava els tres centenars, i supera en tres vegades la de fa dos anys, propera als 150 participants.

En total 45 entitats de França, Espanya, Portugal, Luxemburg (amb l'equip nacional) i Andorra. I un ple absolut a la grada del Pavelló del Prat Gran que haurà satisfet les expectatives de l'entitat que encapçala Betim Budzaku.

El club campió va ser el Nokachi de Granada, que va assolir fins a nou finals. Dels representants andorrans el Fudo-Shin va assolir dos ors, dues plates i sis bronzes i entre el Shotokan d'Encamp i el d'Andorra la Vella, quatre bronzes més.

Detaquen del Fudo Shin els ors de la júnior Sandra Herver i l'alevina Ariadna Carames, les plates de nou de Sandra Herver (aquesta vegada com a sub-21) i de l'alevina Noa Lago; i els bronzes de l'aleví David Rodriguez, dels infantils Jordi Hernández, Anabel González i Melania Hernández i l'equip de kata mixt format per aquests tres lluitadors, i de la juvenil Cèlia Echarte.

Els quatre bronze del Shotokan van ser per al cadet Sílvio Moreira de l'Encampt i del d'Andorra la sub-21 Meritxell Pera i els alevins Martí Cabanes i Gina del Río.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT