PUBLICITAT

Rivals de poc pes mediàtic per al Lusitans i els dos equips colomencs

  • L'Streymur (Illes Feroe), rival del campió andorrà i a més UE-Zrinjski (Bòsnia) i FC-Breidablic (Islàndia)
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els bombos a punt per al sorteig de la primera i la segona ronda prèvia de la Champions, ahir a Nió Foto: UEFA.COM

el sorteig de la pròxima edició de la UEFA Champions League i de l'Europa League celebrats ahir a Nió (Suïssa) va deparar rivals de poc pes mediàtic per a rivals andorrans. No hi hauran ni Osijeks, ni Twentes. Per al Lusitans, campió d'Andorra, començarà el camí cap a la final de Lisboa del 24 de maig del 2014 contra el Eiðis Bóltfelag/Streymur d'Illes Feroe. En la segona competició continental la UE Santa Coloma s'enfrontarà al Zrinjski de Bòsnia i el FC Santa Coloma a Breidablic islandès.

EL LUSITANS, SENSE ATABU / El Lusitans ha tingut, vist el rànquing, el rival més difícil. O era el campió sanmarinès –el Tre Penne, que jugarà amb el Shirak armeni– o el d'Illes Feroe, l'EB/Streymur, que malgrat ser el favorit en l'eliminatòria, l'equip de Carlos Sánchez pot plantar-li cara.

Qui no estarà a les files del campió d'Andorra és Atabu, que ha marxat del país. Confirmats els fitxatges avançats pel PERIÒDIC de Cristian Martínez i Ferran Pol (FC Andorra), Jonathan Puente (cedit del FC Ordino) i també el retorn de Riera (Sant Julià), la plantilla que jugarà a Europa serà: Ferran i Ricky com porters; els defenses Leo, Franklim, Freitas, Òscar, Pinheiro, Rafa Brito i Samuel; els mitcampistes Àngel, Sebas Bertran, Manolo, Jonathan, Luis, Juli, Riera, Cristian, Bruninho i Pedro. Baixinho té tres partits de sanció, i Victor Hugo i Miguel estan lesionats.

L'anada serà a Andorra el pròxim 2 de juliol i la tornada, a domicili el 9 del mateix mes i qui guanyi l'eliminatòria jugarà en la segona ronda contra el Dinamo Tbilisi georgià.

POUSA I LUIGI MARXEN / El FC Santa Coloma, que ha deixat de tenir Pidasa com espònsor principal, jugarà contra el Breidablik islandès, del qual poca informació hi ha tot i que es tracta d'un equip professional que sembla estar un esglaó per sobre.

Luis Blanco s'ho haurà de fer sense Pousa i Luigi –apunten a la UE però no jugaran competició europea cap dels dos–, Barreiro, Cabinho. Disposarà d'Eloy, Isra i Joel a la porteria; Ribolleda, Walter (Sant Julià), Gilbert, Javi Sánchez, Fité, Rebés, Txema i Felipe a la defensa; Renato, Luis, Mercadé, Tosé, Genís, Juan Fernando (Guijuelo), Joao i Samir al mig del camp; i Alejandro, Isma, Adam Smith i Alan mentre que Iguacel, tot i no marxar, serà baixa.

La UE manté el bloc de l'any passat prescindint de Quim Salvat, Xavi Andorrà i Rivas. Porters hi ha Periánez i Friday; defenses Nieto, Guillermo, Àlex Martínez, Roca, Wallid, Maneiro, Blázquez, Aitor i Triquell; migcampistes Rubio, Sirvan, Boris, Sergio, Víctor Rodríguez, Luis i Aloy; i en punta Vall, Bernat i Gabi Riera. El seu rival, el Zrinjski de Bòsnia, també es presenta com un rival molt superior.

FC i UE tenen el partit d'anada el 4 de juliol així que s'hauran de posar d'acord perquè un dels dos jugui a casa la tornada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT