PUBLICITAT

La Copa TT Xtrem 2013 comença a rodar a la Massana

  • La primera prova estarà dividida en dues jornades de competició a el Través i Beixalís
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un cotxe en acció, en una de les proves de la Copa TT corresponent a la temporada passada Foto: FOTOESPORT

L'agost s'apropa i les competicions del cap de setmana disminueixen en nombre progressivament. Aquesta setmana proves de relleu internacional i a dins les nostres fronteres tenim dues propostes: Nacional de Tot Terrenys i Mig Fons d'atletisme.

L'Automòbil Club d'Andorra, entitat organitzadora de de la Copa Nacional de tot terrenys, ha previst dues jornades de competició per al míting inicial. Ahir, a partir de les deu de la nit, es va viure una novedosa etapa noctura disputada per equips en l'Avinguda del Través en la qual van tenir un temps màxim de 2 hores i 30 minuts per superar tots els obstacles i avui, a partir de les nou del matí, l'activitat es traslladarà a l'Abocador de Beixalís.

Avui s'obre la competició individual amb un nombre de zones encara per determinar (entre 10 i 12). A les 10.00 hores es dóna el tret de sortida i fins a les 14.00 aquestes zones s'afrontaran en un sentit mentre que, entre les 14.30 i les 18.30, es faran en sentit contrari.

Sergi Simó, que amb Roger Troguet han estat els responsables del muntatge del traçat, van parlar d'alguns secrets de les zones: «El primer dia l'objectiu és fer unes zones en un espai reduït, i de fàcil accés, perquè els espectadors en general puguin apreciar l'exigència d'aquest esport».

Seran zones que es disputaran per equips i que donaran els primers punts als participants. En el circuit de l'abocador de Beixalís, els reptes proposats tindran un nivell superior de dificultat: «Aquesta és la nostra intenció, seran entre 10 i 12 zones que, les podríem qualificar de tècniques i no massa llargues, com a màxim es podran disputar en 30 minuts», va afirmar Simó.

A nivell d'inscripcions, les expectatives s'estant complint amb escreix. Un any més, la categoria amb més rivalitat serà la de preparats i també atreu la presència garantida dels campions del 2012, Guardiola-Solà (oroto), Raventós-Tibau (preparats) i Joël Martinez-Jonhatan Martinez (sèrie) defensaran el seu títol des de la cita de La Massana.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT