PUBLICITAT

El parc d'animals de Naturlàndia anima l'estiu a Sant Julià

  • Uns 5.000 persones han visitat el recinte on els óssos són els reis
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Els óssos són els animals que criden més l'atenció dels visitants. Foto: ÀLEX LARA

Uns 5.000 usuaris han visitat ja el parc d'animals de Naturlàndia. Així ho va confirmar la responsable del Departament Comercial del parc, Vicky Grau, que va indicarl que en general, el públic que s'acosta al parc són famílies amb nens i que el que més crida l'atenció són els óssos, per la seva particularitat i també perquè es poden veure de molt a prop. A més del parc d'animals, les activitats d'estiu de Naturlàndia també han començat la temporada amb bon peu, i des de l'1 de juny ja s'han registrat un 30% més de visitants que en el mateix període de l'any passat.

El parc d'animals és la novetat més destacada que ofereix Naturlàndia aquest estiu per als seus visitats, i des del parc ecotemàtic consideren que està tenint una bona acceptació. Grau va fer una valoració molt positiva recordant que el temps plujós no ha ajudat a captar visitants, i que tot i així s'han registrat unes xifres positives que ronden els 5.000 usuaris. A més, des de l'1 de juny van visitar Naturlàndia un total d'11.000 persones, que suposen un increment del 30% respecte del mateix període de l'any passat.

VISITANTS / Entre els primers clients del parc d'animals van destacar les famílies amb fills, i sobretot, com ja és habitual al parc, turisme de proximitat. A més, segons Grau el parc agrada als visitants, i el que més atrau és la galeria d'óssos, que crida l'atenció pels animals en si i perquè es poden veure molt de prop. A més dels animals que ja té el parc, aviat hi haurà un nou atractiu, ja que aquest dimarts ha nascut una daina, que es podrà veure en uns dies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT