PUBLICITAT

Continua la cerca del lladre d'Escaldes

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge de l'edifici de la Policia. Foto: EL PERIÒDIC

La Policia va informar ahir que segueix la cerca de l'autor d'un robatori amb violència i intimidació en un domicili particular d'Escaldes-Engordany.

Els fets es van produïr dijous passat al voltant de les onze del matí, quan una dona que havia quedat amb un individu per mostrar-li un pis de lloguer i aquest la va colpejat de forma contundent per apropiar-se de diners i joies. Els agents de seguretat van trobar la dona immobilitzada amb cinta americana al seu domicili. Com a presumpte autor del delicte, la Policia buscava un home de menys de 50 anys, d'entre 1,75 metres a 1,80 metres d'alçada i aspecte prim però fort.

El robatori amb violència i intimidació es va perpetrar en un domicili de l'avinguda Fiter i Rossell d'Escaldes. Un cop els agents van arribar al pis, hi van trobar la dona d'edat avançada immobilitzada. Segons la investigació de l'Àrea de Policia Criminal, la víctima havia quedat amb un individu al seu domicili per mostrar-li un pis de lloguer però aquest l'hauria colpejat de forma contundent i li va demanar on tenia guardats els diners. L'agressor es va endur els diners i les joies que la dona portava a sobre. La dona va ser assistida pels serveis mèdics i va descriure el delinqüent. També va afegir que parlava castellà amb accent francès. La Policia va informar que en el moment dels fets, l'home portava tota la cara pintada de blanc amb una franja negra a les galtes, vestia una jaqueta blava tipus impermeable amb caputxa i ulleres de sol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT