PUBLICITAT

El Barça es posa a punt a Encamp per a la Super Globe

I. M.
ENCAMP

Periodic
Xavi Pascual, Jordi Torres i Victor Tomàs, ahir al Comú d'Encamp. Foto: ÀLEX LARA

Un any més el Barça és a Encamp per iniciar la pretemporada. Aquest any, però, l'objectiu de l'equip de Xavi Pascual no és el de posar-se a punt per arribar en òptimes condicions al primer partit de lliga, sinó per a la Super Globe 2013, que es disputarà a Doha (Qatar) del 25 al 30 d'agost i que els blaugrana disputaran per primera vegada arran de la desaparició de l'Atlètic de Madrid, que tenia plaça com a vigent campió. «És un repte que afrontem amb il·lusió i que ens ha fet variar els plans de la pretemporada. Arribarem una mica curts de preparació però és un títol més que estem obligats a guanyar perquè som el Barça i perquè només els millors equips poden disputar», va explicar ahir el tècnic.

La resposta del capità, Víctor Tomàs, no es va fer esperar: «Al final acabarem farts d'Encamp perquè ens estan matxacant físicament...», va comentar en to de broma per després afegir: «Ara seriosament, ¿Tornarem, no? ¿Pasqui? Perquè aquí ens tracten de meravella».

Els blaugrana, campions de lliga i subcampions d'Europa, també aprofitaran l'estada per fer una trobada, com cada any, amb els 20 infants de l'Area de Jovent d'Encamp i dels llacs d'animació Els Esquirolets i Els Marrecs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT