PUBLICITAT

La cursa d'Anyós mana el dia en què torna la Lliga Nacional

  • Avui es corre la Duatló Ordino-Casamanya, el Sant Julià debuta a Tercera i el VPC juga un amistós
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La sortida de l'edició anterior, a la Serra de l'Honor de la Massana on també s'iniciarà demà la cursa d'Anyós Foto: TONY LARA

Aquell qui digui que l'esport està mort, s'equivoca. El cap de setmana ho demostra amb moltes proves al Principat, i sobretot amb l'inici de la Lliga Nacional de futbol en Primera Divisió mentre la cursa d'Anyós amenitzarà el matí dominical.

FUTBOL SALA

El Sant Julià debuta a Tercera Nacional

Talín Puyaltó és el tècnic del CE Sant Julià que aquest any s'ha de guanyar les garrofes a la Tercera Nacional (grup 2). El primer partit és avui a les 19.00h al pavelló lauredià contra el Castellbisbal. Des del món del futbol sala es parla d'aquesta categoria com a «divertida» pel nivell dels equips i perquè, a més, el Sant Julià ha recollit els fruits nacionals del traspassat FC Andorra i també dels millors clubs de la Lliga nacional de sala. Ferriz, Aitor, Llamas, Raventós, Dias o Jona són alguns dels noms coneguts que donen molt caliu a aquest equip en el seu debut en la categoria.

RUGBI

El VPC s'enfronta a Catalunya

Esperant i desitjant que no es torni a donar una imatge tan lamentable com la de la setmana passada quan un amistós va acabar amb batussa, el VPC Andorra juga fora del Principat, a les 16.00h, contra Catalunya. La germanor hauria de ser la nota predominant per calmar tensions, i de pas, intentar fer esport i aconseguir polir un equip que aquest any ha de donar un pas endavant si vols seguir tenint les aspiracions de sempre. Està en les seves mans.

DUATLÓ

L'Ordino-Casamanya torna per 9è any

Ja ha arribat una de les cites clàssiques del mes de setembre. El comiat de la temporada d'estiu i la salutació a l'hivern que arriba al Principat sempre de sobte. A les 10.00h, el centre d'Ordino donarà la sortida a la 9a edició de la Duatló Ordino-Casamanya. Les inscripcions es podran fer des d'una hora abans a la mateixa línia de sortida. S'espera superar la xifra de les edicions anteriors, que estan al voltant de la trentena de participants. Es tracta d'una cursa que inclou pujada en bicicleta al Coll d'Ordino, això és uns 10km, i després els últims 4km a peu fins el cim del Casamanya. Una cita que comptarà amb esportistes com els germans Ferran i Xavier Teixidó, Maria Fargues, Lluís Sanvicente o Jordi Solé, entre molts altres.

ATLETISME

La cursa d'Anyós, la protagonista

El cap de setmana esportiu estarà marcat, sense dubte, per la Cursa d'Anyós, que arriba a la seva quarta edició i que aspira a consolidar-se com una de les proves atlètiques amb més afluència de públic. Sortirà a les 10.00h de demà diumenge des de la benzinera de la Serra de l'Honor de la Massana, i tindrà la meta a AnyósPark, on es rebran les dues carreres, la de 4km i la llarga de 10km. S'espera superar els 600 participants, que hauran de portar tots la vistosa samarreta que donarà l'organització.

FUTBOL

El FC Andorra visita el Vilanova-Vallès

Després d'empatar la setmana passada a Aixovall, el FC Andorra segueix el seu camí intentant desmarcar-se de la dura actualitat del club presidit per la junta gestora de Lluís España. L'equip que dirigeix Justo Ruiz, que comptarà amb el reforç de luxe que ha suposat la recent incorporació del veterà Òscar Sonejee, haurà de posar tota la carn a la graella en el seu duel al camp del Vilanova-Vallès. El matx serà demà a les 18.00h.

FUTBOL

Comença la Lliga en Primera Divisió

Es presenta emocionant la Lliga de futbol 2013-2014. Demà, els primers quatre partits enfronten a les 12.00h a Alàs al Principat i el Lusitans. A la mateixa hora a Aixovall, duel entre el FC Santa Coloma i l'Inter Escaldes. A les 16.00 a Aixovall, el debutant Ordino contra el Sant Julià, i a les 18.00h la UE Santa Coloma contra l'Encamp.

POLIESPORTIU

Jornada per la Dona i l'esport

Demà, el Camp del Consell, el Joan Alay i el Poliesportiu acullen la jornada ‘Dona i Esport' promoguda pel COA. Des de les 15.00h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT