PUBLICITAT

Territori farà obres a la Margineda

  • El ministre Alcobé diu que s'està estudiant una solució al ?cacauet'
GLÒRIA GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cacauet de la Margineda Foto: EL PERIÒDIC

Convertir el cacauet de la Margineda en una rotonda homologable ñes una demanda latent del poble de Santa Coloma i del Comú d'Andorra la Vella, que segons va reconèixer el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, «també ho ha demanat en varies ocasions». Alcobé va anunciar que «hem encomanat un estudi per valorar quines són les possibilitats d'aquest punt sensible de la nostra xarxa viària».

No obstant això, Alcobé va afegir que «no és fàcil perquè hi convergeixen dues rotondes per dir-ho d'alguna manera, la de la Margineda, i la rotonda de l'avinguda d'Enclar i del nou vial que enllaça amb el pont de Madrid». El problema rau en que l'encreuament de la Margineda està molt per sota del nivell dels altres encreuaments i el ministre va reiterar que «estem mirant com escapçar la rotonda per eixamplar els dos girs que són molt tancats, l'interior i el d'arribada a Santa Coloma». Aquest però, no és l'únic punt negre que Territori vol endreçar en un futur immediat.

Alcobé va explicar que «en persisteix un altre a l'entrada nord de Soldeu, a la CG-3, una zona afectada també per les allaus com s'ha vist aquest hivern». En aquest cas, l'obra ja s'ha adjudicat i es començarà a fer l'any que ve. Alcobé va argumentar que «donarà molta més seguretat al trànsit en general gràcies a la construcció d'una rotonda». I va insistir en que la supressió d'aquest punt negre ha estat possible gràcies al concurs dels propietaris. «Els vull agrair que ens hagin cedit els terrenys per poder-ho fer» va puntualitzar el ministre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT