PUBLICITAT

Espot defensa la contractació de Cadena per millorar el manteniment

  • El comú renegocia una pòlissa de crèdit de Secnoa amb l'ABA
L. F. M
ORDINO

Periodic
Imatge del consell de Comú d'Ordino celebrat ahir. Foto: ANA/ M.C

el cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, va explicar ahir que estan descontents amb el servei de manteniment de la parròquia «ja que no fan les coses com haurien», tot i admetre que l'hivern passat va ser molt dur per les nevades. Des del 2008, el Departament de Manteniment es troba sense cap, així doncs, «els treballadors són bons, però és necessari algú que marqui les pautes», i per aquest motiu van decidir contractar a Jordi Cadena com assessor a càrrec de relació especial. Un contracte que va iniciar-se el passat 18 de setembre i que finalitzarà el 31 de desembre del 2015, amb un sou brut de 2.200 euros mensuals i 13 pagues.

Precisament el nomenament de Cadena va ser el què va marcar ahir la sessió de comú, no pel fet de la pròpia contractació del càrrec de confiança, sinó per la formalització del contracte. El conseller de la minoria, Enric Dolsa, va demanar ahir que es faci un informe d'intervenció per saber si hi va haver alguna irregularitat, ja que considera que en el moment de la contractació no hi havia una partida pressupostària establerta per a aquest assessor. Si es confirma, caldria descomptar un dia de sou al treballador.

ALTRES ACORDS/ El Comú d'Ordino va aprovar ahir la rebaixa d'un 20% del preu dels abonaments dels aparcaments verticals de la parròquia amb l'objectiu «d'alliberar la via públics de vehicles».

Per altra banda també va aprovar la renegociació d'una pòlissa de crèdit de Secnoa amb l'ABA. Amb les noves condicions, la pòlissa de tres milions passa a ser un préstec de 2,5 milions i una nova pòlissa de 900.000 euros, guanyant així un marge de finançament de 400.000 euros que permetran mantenir la tresoreria i «arrencar» bé la temporada a Arcalís.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT