PUBLICITAT

Trobat mort un guia andorrà de la trobada de Ferrari

  • El motorista va ser localitzat pels mossos en una zona boscosa de l'Alt Urgell
EL PERIÒDIC
MONTFERRER I CASTELLBÒ

Periodic
La concentració de Ferrari a l'aparcament del Trillà d'Andorra la Vella, ahir al matí. Foto: ÀLEX LARA

Els Mossos d'Esquadra van localitzar ahir a les 12.30 hores el cos sense vida de Jose Javier B. C., un motorista andorrà que aquest dissabte va desaparèixer mentre feia de guia en una trobada de vehicles Ferrari que es feia a l'Alt Urgell. La policia investiga ara si hauria patit un accident de trànsit, pel qual hauria caigut en una zona boscosa de difícil accés, amb la moto que conduïa. El cos sense vida del motorista va ser traslladat a Lleida perquè se li practiqui l'autòpsia.

La trobada de vehicles Ferrari s'ha celebrat durant el cap de setmana a Andorra. Precisament aquest dissabte, la comitiva es va traslladar a l'aeroport de la Seu d'Urgell per celebrar-hi una prova de velocitat, i seria durant el trajecte fins a aquest punt que el motorista s'hauria accidentat.

La vuitantena de vehicles de marca Ferrari que van participar aquest cap de setmana a la setena Concentració de Ferrari van fer parada ahir al migdia a l'aparcament del Trillà d'Andorra la Vella. Els vehicles van causar expectació entre els residents i visitants, que van poder fotografiar-se i admirar aquests preuats automòbils. La concentració al centre de la capital va donar per clausurada la trobada. Prèviament, els Ferrari van desfilar pels carrers d'Andorra, i aquest dissabte es van desplaçar a l'aeroport de la Seu d'Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT