El Lusitans rep el primer gol i perd amb el Sant Julià

• UE i FC Santa Coloma no fallen i es produeix un quàdruple empat al capdavant de la classificació
SANT JULIÀ DE LÒRIA I ALÀS

Cristian ?samarreta blanca? i Paredes, en el Lusitans-Sant Julià Foto: ÀLEX LARA

El FC Lusitans era el líder en solitari i caminava amb una autoritat que feia por fins que ahir es va topar amb el Sant Julià. El vigent campió, l'equip a batre, sumava 14 gols a favor en els tres primers partits i cap en contra. Ahir l'equip de Raúl Cañete per fi va acabar amb la imbatibilitat de Ferran Pol i aquest gol va servir per sumar els tres punts. De la seva banda els altres dos grans, la UE i el FC Santa Coloma, no van fallar en els seus partits i ara tots quatre estan empatats al capdavant de la taula amb nou punts.

Lusitans i Sant Julià van oferir un partit que en la primera part va viure més de les preocupacions defensives que d'intentar buscar la porteria contrària. Un parell de xuts innocents de cada equip i, per sobre de tot, una xilena de Kiko per als lauredians que va aturar Ferran Pol van resumir una primera part que va mantenir el 0-0 al descans.

Però només començar la segona part, quan només havien passat 15 segons, Alberto Molina va fer una passada en llarg de gairebé 50 metres que Fabio va resoldre amb una rematada rassa i al primer pal que va significar l'únic gol del partit. Luis amb un intent de córner olímpic que va topar amb el travesser, i una rematada als núvols de Víctor Hugo quan ho tenia tot a favor van tenir l'empat a les seves botes, però no van poder impedir la primera derrota del Lusitans.

La UE va superar l'Inter d'Escaldes per un 0-4 que no li va ser tan fàcil d'aconseguir. L'equip d'Emiliano va ser incapaç de marcar en la primera part i no va ser fins el minut 53 quan Quim Salvat va fer l'1-0. A partir del gol l'Inter va arriscar més i amb espais, la UE no va perdonar. Gols de Vall, Rubio i Gilbert.

El FC Santa coloma va remuntar un gol de Carlos per acabar imposant-se 1-4 amb dianes de Mercadé, Marc Pujol, Martins i Mengual en pròpia meta mentre que l'Encamp-Principat va acabar 0-0.