El VPC continua amb pas ferm i guanya a Cazères

• 17-20 de l'equip de Martínez, que suma quatre punts
el periòdic
cazères

El VPC continua amb pas ferm en la Promoció d'Honor i ahir va vèncer per 17-20 a Cazères per mantenir-se invicte i sumar quatre punts més que el mantenen en la zona privilegiada de la taula, ara amb només el Toulouse Lalande per davant.

L'equip de Dídac Martínez va començar de la millor manera, ja que al minut 3 Magallon va fer un assaig transformat per Abelló. Abans del quart d'hora els locals van capgirar el marcador amb dues marques (10-7) però un nou assaig de Pérez al minut 25 va permetre els andorrans anar al descans per davant (10-12). En la segona part els locals van respondre amb la mateixa moneda, transformació inclosa (17-12) però en un magnífic final del VPC, amb una penalitat encertada per Abelló i un últim assaig de Jamrulidze va arribar el dos de dos de triomfs fora.

En el duel dels filials, el VPC va perdre per 35-15. D'altra banda el femení de set va perdre amb Catalunya (26-0) i va guanyar Navarra (7-5) i Astúries (19-0) en l'Autonòmic d'Espanya, els cadets van caure en un torneig amb el Muret (38-0), Cazères (19-5) i Montesquieu (10-7) i els sub-21 van perdre amb el Barça 13-10.