PUBLICITAT

Campanya del PS contra la retallada

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Partit Socialdemòcrata aprofita la seva presència a la Fira d'Andorra la Vella per llançar una campanya de sensibilització i conscienciació ciutadana «contra la retallada social que pretén tirar endavant el Govern de DA i la majoria parlamentària que li dóna suport».

Per aconseguir-ho, els socialdemòcrates han elaborat un tríptic explicatiu que descriu «les retallades que preveu la reforma de la llei de la Caixa Andorrana de Seguretat Social plantejada per Demòcrates per Andorra».

Ahir, el primer secretaris del PS, Pere López, i el president del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, David Rios, van assistir a l'acte d'inauguració de la fira, on per primera vegada el PS disposa d'estand propi. López i Rios hi van rebre les diferents autoritats i fan fer entrega del tríptic La retallada social que hem de frenar, al cap de Govern, Toni Martí. Els socialdemòcrates tenen previst distribuir el document al llarg de tot el cap de setmana. López també va recordar ahir que «DA no portava al programa electoral que retallaria les prestacions socials».

Els dos polítics també van explicar en un comunicat que l'acció s'emmarca en la resolució que es va votar en el darrer Congrés del PS, en el sentit de treballar per «aconseguir un partit proper a la ciutadania, obert al diàleg amb els ciutadans que sap explicar les seves posicions ideològiques i la feina política que fa, i que és sensible als suggeriments de la gent».

L'estand del PS està situat a la vela de les associacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT