PUBLICITAT

Queixes per la poca entesa entre el Govern i el Comú

  • L'associació vol més informació de l'Executiu sobre les obres
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Proteccions a un establiment de Santa Coloma, aquest octubre Foto: ÀLEX LARA

L'Associació de veïns i comerciants de Santa Coloma va expressar ahir el seu malestar pel que consideren una manca de coordinació entre el Govern i el Comú d'Andorra la Vella pel que fa a les actuacions per solucionar el risc d'inundacions a la zona. A banda de celebrar la licitació de les obres de canalització del riu, l'Associació va voler recordar que s'acaba el termini per a l'adjudicació de la redacció del projecte per fer les obres del clavegueram publicat pel Comú, i en aquest sentit, consideren que aquest concurs no està coordinat amb el Govern, ja que creuen que l'estudi global per saber l'impacte que tenen els torrents s'hauria de fer abans que el del Comú.

En aquest sentit, els veïns i comerciants van lamentar que el Comú no hagi explicat si les obres del clavegueram de Santa Coloma estan coordinades amb l'estudi que durà a terme, que l'entitat qualifica de pla hidrològic. L'Associació també posa en relleu que el Comú no ha dit si es farà càrrec dels estoladors de la part interna que no toquen al riu Valira, ja que el Govern iniciarà les obres en breu.

D'altra banda, els veïns es mostren satisfets que el BOPA d'aquest dimecres hagi publicat l'edicte per a la licitació de les primeres fases de la canalització del riu, però lamenten que el Govern no hagi convocat una reunió pública per donar-los explicacions sobre les obres que es duran a terme.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT