PUBLICITAT

Cicle de contes a l'Espai Ermengol i a Sant Agustí

  • La primera sessió és dijous que ve amb ?Lo drac gros del país xic'
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

La Seu d'Urgell organitza aquest mes de febrer un nou cicle de Contes d'aquí a dreçat als més petits de casa. L'activitat infantil té com a objectiu que autors del territori puguin donar a conèixer i expliquin els seus propis contes als nens i nenes de la ciutat. Contes d'aquí tindrà cinc sessions que es faran a l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat i a la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell. El cicle s'iniciarà demà passat, dijous 6 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, a l'Espai Ermengol amb el conte Lo drac del país xic d'Eva Tarragona i Jordi Ciborró de l'Associació Cultural Cambuleta.

La segona sessió serà dissabte 8 de febrer, a les onze del matí, a la Biblioteca Sant Agustí amb el conte Mussol, on és l'Ermengol? dels autors Núria Oliva i Jesús Galindo, amb il·lustracions de Laura Pal. Dijous, 20 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, a l'Espai Ermengol, hi haurà una nova sessió amb les autores i il·lustradores Gemma Coll i Mònica Almerich que presentaran i explicaran el conte L'ocell de paper.

Pep Albanell i Pilarin Bayés / Contes d'aquí portarà a la Seu d'Urgell l'escriptor Pep Albanell i la il·lustradora Pilarin Bayés amb els seus respectius contes. Pep Albanell explicarà el conte El Burot de les cireres, amb la il·lustradora del llibre, Carolina Botella, dissabte 22 de febrer, a les onze del matí, a la Biblioteca Sant Agustí.

La popular il·lustradora Pilarin Bayés participarà en la sessió de dijous, 27 de febrer, a dos quarts de sis de la tarda, a l'Espai Ermengol, amb Jordi Pasques que presentarà el conte Petita història de Sant Ermengol il·lustrat per Bayés. Contes d'aquí és una proposta cultural organitzada conjuntament per l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Pla Educatiu d'Entorn i la Biblioteca Sant Agustí. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT