PUBLICITAT

Una jove resulta ferida en caure des de 10 metres

  • La conductora, andorrana de 21 anys, pateix ferides lleus
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Els Bombers treballen per retirar el vehicle, ahir Foto: COS DE BOMBERS

una jove andorrana de 21 anys d'edat va resultar ferida ahir al matí, després de perdre el control del seu vehicle, un Subaru Legacy amb matrícula del Principat. El cotxe va relliscar i posteriorment va sortir de la calçada sense que cap altre vehicle s'hi veiés implicat. Va acabar caient per un terraplè de deu metres fins al riu.

Segons van informar els Bombers, que van rebre la trucada d'emergència a les 9.30 hores del matí, es van desplaçar fins al lloc del fets tres efectius, els quals van atendre la noia en el mateix lloc de l'accident, concretament al punt quilomètric 11,7 de la Carretera General 2, a l'alçada de l'església de Sant Joan de Caselles i el rocòdrom.

Posteriorment es va traslladar la noia en ambulància a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se la va examinar i on es va descartar cap lesió greu. La jove només pateix contusions lleus i un esquinç al turmell, gràcies a que portava cordat el cinturó de seguretat. Ahir mateix va ser donada d'alta del centre hospitalari.

Encara s'estan investigant els motius de l'accident, tot i que les primeres investigacions apunten que la conductora va perdre el control del seu vehicle a causa del gel present a la calçada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT