PUBLICITAT

Els forfets Mobiland ofereixen més minuts i MB pel mateix preu

  • Casadevall reconeix que el balanç de vendes de targetes per a l'Andorra wifi no és positiu
L. F. M
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El director de relació amb el client i màrqueting d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, ahir. Foto: ANA

Apartir d'aquest mes de febrer tots els usuaris del forfets Mobiland veuran millorats els serveis que ofereixen, però mantenint les tarifes. Andorra Telecom ha decidit apostar per l'augment dels minuts de trucades nacionals i l'increment dels MB en la navegació i dels SMS, tant per a particulars com per a empreses. A més, la navegació en 3G passa de 7 Mbps a 21 Mbps, gràcies a la millora de la xarxa mòbil que han suposat la inversió d'un milió d'euros.

Aquesta decisió s'ha pres, segons va explicar ahir el director de relació amb el client i màrqueting de l'operador públic, Carles Casadevall, per «adaptar-se i cobrir més les necessitats dels usuaris» i va afegir que «suposaran un estalvi del consumidor d'entre 7 i 19 euros al mes». En aquest sentit, també va anunciar que es preveu llançar al mercat la tarifa plana per a mòbils durant aquest primer semestre del 2014.

Com a principals novetats, el forfet Mobiland 15 inclou per primera vegada la navegació per dades amb 100 MB i els de Mobiland 5 ho podran fer a un cost més barat que fins ara: 0,10 cèntims per MB en lloc dels 0,50 actuals. Pel que fa als minuts de conversa nacionals aquests s'han vist triplicats en tots els forfets Mobiland particulars i es duplica en els forfets d'emprenedors. Al mateix temps, es doblen el número de SMS i de MB en quasi tots els forfets.

L'Andorra WI-FI / Casadevall va valorar ahir el funcionament de la xarxa Andorra wifi, que, per la vessant tècnica, va dir que era « força positiu», però va reconèixer que no ho ha estat el nombre de connexions (només 400 de 26.000).Casadevall va argumentar que l'hivern no era la millor temporada comercialment parlant per llançar les targetes de connexió, «ja que no és la millor època per anar-se connectant pel carrer» i que caldrà avaluar-ho amb més marge i quan la xarxa sigui més coneguda.

El director també va dir ahir que ja estan treballant amb els comerciants per a la prova pilot de l'aplicació que es presentarà el mes de març. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT