PUBLICITAT

Visita de l'ambaixador francès per acomiadar-se del cap de Govern

  • Martí i Kedadouche destaquen «l'excel·lent clima» de les relacions bilaterals
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Kedadouche i Martí conversen durant la trobada mantinguda, ahir. Foto: SFG

El cap de Govern, Antoni Martí, va rebre ahir a la tarda la visita de comiat de l'ambaixador francès a Andorra, Zaïr Kedadouche. Martí i Kedadouche van destacar «l'excel·lent clima de les relacions bilaterals entre Andorra i França», segons va manifestar ahir l'Executiu a través d'un comunicat. Paral·lelament, el cap de Govern va voler agrair el treball del diplomàtic francès durant els darrers dos anys.

Kedadouche, que va rebre el plàcet del Govern l'abril del 2012, ha estat el vuitè ambaixador de la República Francesa acreditat a Andorra des de l'establiment de les relacions diplomàtiques al juny del 1993.

Martí i Kedadouche van destacar com a fites assolides durant els darrers gairebé dos anys de treball la signatura del conveni per evitar la doble imposició, la convenció en matèria d'Educació i els dos convenis recentment signats pel ministre de Justícia i Interior en matèria policial i duanera i de protecció civil.

Aquesta visita s'emmarca en la ronda que Kedadouche està fent els darrers dies amb institucions polítiques del país per informar de la seva marxa com a diplomàtic a Andorra. Aquest mateix dimecres va visitar l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, al Palau Episcopal. Durant la trobada Vives va agrair a Kedadouche la seva tasca en favor de les relacions entre Andorra i França i li va expressar els desitjos d'encert en la nova etapa personal que comença.

Paral·lelament, el passat 6 de març i poc després de fer-se pública la seva marxa, l'ambaixador va visitar el Consell General per acomiadar-se dels Síndics.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT