PUBLICITAT

Gil diu que el restaurant no congeniava amb el parc

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La cònsol de Sant Julià, Montserrat Gil, va defensar el canvi en la gestió del restaurant de la cota 1.600 –aprovada dilluns passat–, perquè el servei d'aquesta instal·lació vagi en la «nova línia de negoci» del parc. Segons va afirmar recentment, la gestió del restaurant «no anava en concordança» amb la del parc i era millor assumir-la des del Comú per incrementar els serveis que s'ofereixen dins l'oferta de Naturlàndia. Gil va parlar de càterings o activitats nocturnes com a possibles activitats. També l'alberg és un servei molt lligat a la restauració ja que pot subministrar àpats per aquesta instal·lació. «Si volem fer uns actes amb la restauració i no es comparteixen no s'arriba a port», va afirmar.

Gil va manifestar a l'ANA que estan «molt contents» de recuperar la gestió del restaurant perquè suposa un flux important d'ingressos. Va apuntar també que alguns dels treballadors que s'ocuparan de l'establiment ja estaven empleats a Naturlàndia i només hi ha hagut un canvi d'ubicació. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT