PUBLICITAT

Neu per lliscar i comprar

  • Una història que comença en blanc mostrarà un surfer evolucionant enmig de Vivand, caracteritzada ahir per a l'ocasió amb sal a les voreres
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un moment de la filmació de l'anunci amb l'ajuda d'un dron, ahir Foto: TONY LARA

Vivand es va despertar ahir emblanquinada com un dia qualsevol d'hivern després d'una nevada. La neu però, no era ben bé neu sinó sal que els operaris del comú van deixar amb cura a les voreres per recrear l'ambient hivernal. I és que part de l'avinguda es va convertir en l'escenari de l'espot que Andorra Turisme prepara per promocionar la propera temporada d'hivern. La història tornarà a començar en blanc a les pistes d'esquí d'Ordino Arcalís i lliscarà fins a la zona per a vianants de l'avinguda Carlemany, gràcies a les evolucions d'un surfer experimentat i vestit de carrer.

Un noi no apte per sortir a les pàgines d'una revista de moda, però que es pot identificar amb el més banal dels mortals. Un senyor qualsevol, amant dels esports d'hivern i també de les compres, o almenys això és el que vol transmetre, encara que no vagi vestit com un fashion victim o planxat, depilat i polit com un metrosexual. Altres parades obligades de l'esquiador-comprador seran Inúu i Caldea, cosa que arrodonirà el guió de l'anunci centrat en promocionar l'oferta d'esquí, d'oci i relaxació i de compres que ofereix Andorra al turista i al visitant. La filmació d'ahir va continuar en alguns establiments comercials i a l'Illa Carlemany, sense mostrar ni els noms comercials ni les marques, per donar una imatge del comerç genèrica i no fer publicitat d'un establiment en detriment dels altres, segons van manifestar fonts de la producció. En quant al model de l'anunci, el noi amb jaqueta blava i pantaló negre que apareix a la foto, va ser escollit en un càsting local. La filmació va aixecar certa expectació entre els vianants, i una cinquantena es van quedar aturats uns minuts per veure com es realitzava l'espot. Altres van tenir que esperar per creuar l'avinguda o senzillament avançar. De comentaris n'hi va haver per a tots els gustos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT