PUBLICITAT

Dusautoir i Bellés tanquen la Copa del Món a Noruega

  • Els Isards acaben a l'ENC 2B amb un complicat compromís a Israel davant del líder
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Dusautoir, en una imatge d'aquesta temporada a la Copa del Món Foto: FAM

Dusautoir i Bellés tanquen la Copa del Món a Noruega

Els Isards acaben a l’ENC 2B amb un complicat compromís a Israel davant del líder

El cap de setmana ens anuncia el final de dues competicions. Per una part, la Copa del Món d’esquí de muntanya s’acaba per a Sophie Dusautoir i Inka Bellés, mentre que a Israel els Isards tanquen l’Europeu de 2B de rugbi. Avui, a més, el FC Andorra rep l’Igualada a Aixovall.

ESQUÍ DE MUNTANYA

Dusautoir lluita pel podi a l’elit mundial

Tromso, Noruega, és la cita d’avui (Individual) i demà (sprint) en l’última prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya. «Les tenim ben col·locades, estaran lluitant pel podi o les places d’honor», va declarar el seleccionador nacional, Jacques Soulié. Dusautoir que es va proclamar 3a mundial en vertical el passat 28 de febrer a Diablerets (Suïssa), és també actualment 3a del rànking tant overall com individual encapçalat per la francesa Laetitia Roux. Bellés és 5a overall i 6a individual en categoria espoir. «Em noto bé, amb moltes ganes. Intentaré mantenir la plaça», va assegurar Dusautoir abans de marxar a Tromso i després d’un mes on ha descansat tot i haver competit al Tour du Routor (Itàlia) i la Travessa de la Serrera (Andorra). Bellés, per la seva part, va destacar el seu bon estat anímic: «El cap de setmana el veig positivament, és una gran oportunitat haver pogut venir fins a Tromso a córrer aquesta Copa del Món amb Sophie i intentarem fer-ho el millor possible». Aquesta cita arriba després d’un mes sense competició internacional.

RUGBI

Israel, últim rival dels Isards a l’ENC 2B

L’Europeu en 2B acaba per a la selecció andorrana de rugbi. La cita és avui a les 13.00h a Israel contra l’equip que lidera la competició i que ja té l’ascens a 2A assegurat. Els andorrans tenen complicat mantenir la segona posició que ocupen, però lluitar-la serà l’objectiu, tot i que tampoc no depenen d’ells mateixos.

 

FUTBOL

L’FC Andorra, davant de l’Igualada a Aixovall

L’FC Andorra és a quatre punts del descens i per això els tres punts en joc avui a Aixovall (16.00h) són vitals per als homes de Justo Ruiz. El rival, amb tot, serà dels durs: l’Igualada. Els catalans, en la 8a posició de la Primera Catalana, sumen sis punts més que els tricolors, que amb 32 ocupen la 12a. L’Andorra arriba a aquest matx després de sumar un valuós empat la setmana passada.

 

BÀSQUET

El River B rep el S.E.S.E pensant en EBA

Important matx el d’aquesta tarda (19.30h) entre el BC River Andorra sènior B i el S.E.S.E. al pavelló Joan Alay. Els andorrans lideren el grup 2 de la Copa Catalunya, i necessiten la victòria per començar a confirmar la seva presència en el play-off d’ascens a la Lliga EBA. El rival no hauria de ser un problema, ja que els catalans només han guanyat 11 partits, pels 20 dels andorrans.

 

Futbol sala

El Sant Julià visita el líder Riera de Cornellà

A les 17.45h, el CE Sant Julià juga a Riera de Cornellà en un nou matx de la Tercera Nacional. Els lauredians, que van descansar fa set dies, visiten el líder de la competició amb Nacho Llamas a mig gas i la baixa de Marçal Raventós per lesió.

 

HOQUEI PATINS

L’Andorra HC Cevalls, al camp del Taradell

Avui a les 16.15h, l’Andorra HC Cevalls visita el Taradell en la penúltima jornada de la Lliga en Segona Catalana. Els andorrans són tercers a la classificació amb 46 punts, mentre que els catalans ocupen la 8a plaça amb només 27.

 

FUTBOL

El títol de Lliga pot quedar sentenciat

Si l’FC Santa Coloma venç demà (18.00h, Aixovall) l’UA Santa Coloma i el Sant Julià cau contra el Lusitans (12.00h, Comunal), el títol de Lliga en Primera estarà decidit perquè només restaran sis punts en joc i la diferència seria insalvable. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT