Andorra es deixa remuntar a Israel i té difícil promocionar

• Els Isards perden l'últim partit i acaben segons amb tres punts sobre Letònia, que té dos partits pendents
NETANYA

Els Isards ho tenen molt difícil per disputar el partit de promoció d'ascens a la Divisió 2A del Campionat d'Europa, després de la derrota de dissabte a Israel en el darrer partit. El combinat tricolor ha finalitzat la fase de classificació del 2015 en la segona posició, lluny ja del seu darrer rival, que s'ha guanyat l'ascens directe, però amb només tres punts de marge sobre Letònia, la tercera classificada, que compta amb dos partits menys: un contra el líder, que ja no es juga res, i un altre contra Dinamarca.

El combinat que dirigeix Jeannot Martinho es va presentar a Netanya amb les baixes de Fité i Aurelien Cassé però d'inici va demostrar unes ganes boges de tirar endavant aquest partit. Així doncs, poc instants després del xiulet inicial, Marc Abelló va estrenar el caseller de punts amb un cop de càstig que feia pujar el 3-0. Superat l'equador del primer temps Jamrulidze va millorar la situació amb un assaig que va transformar Abelló, però amb la mala notícia de que Magallon es trencava un bessó en l'últim partit abans de la seva retirada, cosa que a més obligava a fer retocs. Ginesta va deixar la banda per passar a jugar de tanca i aquí es van anar esvaint les opcions. Abans del descans Israel retallava diferències amb un assaig no transformat (5-10). Abelló va tornar amb la mateixa moneda un cop de càstig als primers minuts (8-13) però Fité va ser expulsat per una agressió i Israel va empatar. Abelló va fer un altre cop de càstig quan el temps s'esgotava, però Israel va fer un últim assaig a falta de quatre minuts per al final (20-16) que permetia Andorra sumar només el punt de bonus defensiu.