L'FC Santa Coloma ajorna l'aliró

• Cau amb la UE després de l'empat del Sant Julià
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Triquell salta amb Alejandro en una pilota dividida, ahir al derbi Foto: ÀLEX LARA

El Sant Julià va empatar ahir davant el Lusitans (1-1) en el primer partit de la quarta jornada del play-off pel títol i això donava a l'FC Santa Coloma la opció de proclamar-se campió de la Lliga Nacional si a la tarda vencia la UE. El líder, però, va perdre el derbi colomenc (0-1) i ha hagut d'ajornar un aliró que igualment té a tocar. Ara té el Sant Julià a quatre punts quan queden sis en joc.

Gabi Riera al minut 54 va aconseguir l'únic gol del derbi i el triomf per a una UE que manté les esperances –està a dos punts– de fer-se amb la segona plaça, que permet jugar la UEFA Europa League juntament amb el campió de Copa.

Qui pràcticament s'ha quedat sense opcions europees via lliga és el Lusitans, que va haver de neutralitzar un gol matiner dels lauredians (obra de José Antonio Aguilar al minut 12) i ho va fer als deu minuts de la segona part mitjançant Riera; amb l'empat contra el Sant Julià n'està a sis de la segona plaça.

EL PRINCIPAT BAIXA / En el play-off pel descens el Principat va caure per la mínima davant de l'Inter d'Escaldes (gol de José Rafael Martins al minut 76) i confirma el descens directe a Segona mentre que el seu rival es queda amb la plaça de promoció.

El seu rival serà el Jenlai, segon classificat a Segona Divisió i la UE Engordany, que va golejar el Ranger's per 4-0, s'assegura el títol i el pròxim curs jugarà a Primera.